30-01-2023 – Meningsverschil in bankkantoor

Beste spelers,

Deze week vind er een meningsverschil plaats bij een bankkantoor (Let op: POI)

De medewerkers vragen met spoed assistentie van de politie. Zijn ze op tijd voordat het uitloopt tot een vechtpartij. Of is het personeel het pas gaan melden toen het al zover was.

Jullie gaan het allemaal meemaken met de nieuwe inzetten van deze week.

Jullie Meldkamerspel.com Team.

27-01-2023 – Einde Januari

Beste spelers,

We hebben alweer bijna de eerste maand van het jaar overleefd en de dagen worden langzaam aan weer wat langer. We kijken graag vooruit naar een mooi jaar en om dit met jullie te vieren hebben we een speciaal Einde van januari evenement dit weekend. 📆

Een speciale 24 uur uitverkoop van vrijdag 11 uur tot zaterdag 11 uur 💰
Dubbele credits op patiënten van vrijdag 11 uur tot zaterdag 11 uur 🤕
50% korting op het voltooien van missies met coins van zaterdag 11.00 uur tot zondag 11.00 uur 🚓
50% korting op het verplaatsen van gebouwen met coins van zondag 11.00 uur tot maandag 11.00 uur 🏥

We hopen dat je een goede start van het nieuwe jaar hebt en wensen je veel plezier met die evenement. 🎊

Team Meldkamerspel

24-01-2023 – Rijkswaterstaat/Signalisatie

Beste spelers,

Zoals aangekondigd in onze laatste dev blog hebben we een nieuwe organisatie toegevoegd aan Meldkamerspel: Rijkswaterstaat (RWS). Zij zijn verantwoordelijk voor het toezicht op de Nederlandse snelwegen. Zij worden opgeroepen bij ongevallen op de snelweg. Om het speelbaar te houden voor de Belgische spelers hebben wij getracht om het brandweervoertuig signalisatievoertuig toe te voegen. Hierbij wat details van deze update:

Nieuw gebouw:

  • Steunpunt Rijkswaterstaat

Nieuwe uitbreiding:

  • Signalisatie

Nieuwe voertuigen:

  • Dienstauto Rijkswaterstaat (DA-RWS)
  • Dienstmotor Rijkswaterstaat (DM-RWS)
  • Dienstauto Signalisatie (DA-SIG)

Nieuwe opleiding:

  • Weginspecteur

Wij hebben ook wat nieuwe inzetten toegevoegd waarbij je de RWS uitbreiding nodig hebt.
Om te vieren dat we nieuwe content hebben, hebben we een speciale coin korting voor 24 uur!

We hopen dat je deze update kunt waarderen. Laat ons weten wat je nog meer in het spel zou willen.

Jullie Meldkamerspel.com team

23-01-2023 – Persoon bekneld tussen fietsspaken

Beste spelers,

Het zou je maar gebeuren. Ben je lekker aan het fietsen en schiet je door een verkeerde beweging met je been tussen je spaken. Of voor oudere je kind schiet er tussen met het been. In dit geval kun je in paniek raken. En dat is dus ook precies wat onze melder van vandaag heeft gedaan. In paniek is jouw meldkamer op de hoogte gesteld van dit incident. Kunnen jouw eenheden het slachtoffer helpen?

Veel succes met deze inzet.

Jullie Meldkamerspel.com Team

16-01-2023 – Extra versie brand in Stadion

Beste spelers,

De brand in het stadion was al van een behoorlijke omvang. Echter is tijdens de inzet gebleken dat er toch meer toeschouwers aanwezig waren dan bekend. Daarom hebben we deze week voor jullie 2 nieuwe versies van deze inzet. Waarin in het bijzonder het aantal slachtoffers omhoog gaan.

Kun jij ook deze inzetten weer tot een goed einde brengen met jouw hulpdiensten?

Jullie Meldkamerspel.com Team

09-01-2023 – Verdachte door politiehond gebeten

Beste spelers,

Deze maandag voegen we een nieuwe vervolginzet toe. Bij enkele inzetten kun je een vervolg krijgen dat de verdachte is gebeten door de politiehond. Jouw eenheden op straat vragen om een ambulance ter plaatsen.

Veel plezier met deze vervolg inzetten.

Let op: Aangezien we vorige week geen inzetmaandag hebben gehad, zullen we ook deze week 2 nieuwe inzetten toevoegen.

Jullie Meldkamerspel.com Team

09-01-2023 – Blokkade door boze menigte

Beste spelers,

Deze maandag zijn er weer een aantal mensen die het niet eens zijn met een beleid dat is gevormd. Om hun standpunt duidelijk te maken hebben ze bepaalde plekken geblokkeerd. De politie moet er aan te pas komen om er voor te zorgen dat iedereen weer door kan met zijn werk.

Gaan jouw eenheden helpen?

Let op: Aangezien we vorige week geen inzetmaandag hebben gehad, zullen we ook deze week 2 nieuwe inzetten toevoegen.

Jullie Meldkamerspel.com Team

06-01-2023 – Winter Event

❄ Winter evenement ❄

Beste spelers van Meldkamerspel,

We hopen dat je het nieuwe jaar goed bent begonnen! Nu zijn de feestdagen voorbij, maar het is nog steeds winter en dat zal nog wel even duren. Met het koude seizoen hebben we sneeuw en ijs en dat leidt tot speciale gevaren en vraagt om jouw hulpdiensten. Tot 20 maart hebben we een winterevenement. Dit bevat:

  • Speciale winter-gerelateerde inzetten 🚒
  • Een prijs voor het oplossen van de winterinzetten 🏆
  • Speciale taken & opdrachten ⚒
  • -50% op voertuigen en gebouwen in Coins an vrijdag 11 uur tot zondag 11 uur 👷

Fijne winter en wees voorzichtig!

Jullie Meldkamerspel.com team

01-01-2023 – Gelukkig Nieuwjaar

Beste spelers,

De beste wensen voor 2023. Wij hopen dat jullie allemaal een fijne jaarwisseling hebben gehad en veel zin hebben in het nieuwe jaar. Wij in ieder geval wel. Wij hebben zin om ook dit jaar weer verder te gaan met het ontwikkelen van het spel. Dit samen met de ontwikkelaar, maar ook zeker jullie!

Jullie suggesties en meldingen zijn voor ons belangrijk om het spel nog beter te maken.

Vorig jaar hebben we weer vele nieuwe meldingen in het spel geïntroduceerd. Ook dit jaar gaan er weer nieuwe toegevoegd worden. Mocht jij een melding hebben waarvan jij denkt “Die kan in het spel niet ontbreken!”, laat het ons dan weten op ons forum en misschien zie jij jouw suggestie wel ineens oppoppen in jouw meldkamer.

Naast meldingen blijven wij doorwerken aan nieuwe updates. Er liggen er al een aantal op de plank bij de ontwikkelaar, maar ook aan nieuwe zullen we blijven werken. Deze zullen een prima aanvulling zijn op de updates van afgelopen jaar. Welke update vind jij de beste van 2022?

Geniet van deze dagen, dat gaan wij ook doen.

Gezellig met familie en bekenden. Houd het veilig, zodat het ook op de meldkamer rustig kan blijven en ook de hulpverleners die voor iedereen klaar staan ook tijd met hun bekende door kunnen brengen. 

Wij spreken jullie de dit jaar weer via onze kanalen,

Veel speelplezier.

Jullie Meldkamerspel.com Team

31-12-2022 – Overzicht 2022

Beste spelers,

We zitten alweer op de laatste dag van het jaar. Een jaar waarin voor meldkamerspel veel is gebeurd. In dit bericht zouden we graag met jullie terugblikken op het afgelopen jaar. 

2022, waar moeten we beginnen?

Inzetmaandag

Een standaard punt op onze agenda dit jaar was de inzetmaandag. Bijna iedere week weer een nieuwe inzet. Dit jaar begonnen we met de Mijlpaal inzetten die een extra uitdaging geven aan de grotere spelers. En vervolgens zijn we blijven uitbreiden totdat we zelfs de 1000ste inzet in het spel hadden. En dit jaar hebben we afgesloten met inzetten die juist weer wat meer slachtoffers bieden. Juist omdat jullie deze vaak aanvroegen.
Nu zijn wij benieuwd, welke inzet van afgelopen jaar vond jij de leukste?

Updates
Ook hebben we in 2022 weer enkele updates gehad. Na vele uren van voorbereiden was het voor ons in juli eigenlijk mogelijk om de bereden brigade aan iedereen vrij te geven. Deze update bood ons nieuwe kansen om meer inzetten toe te voegen met dit specialisme. Om bij de specialismen te blijven kunnen we daarmee een snelle koppeling maken naar de update van oktober. Hierin werd het mogelijk om posten een specialisme te geven, zodat ze alleen maar speciale meldingen genereren.
Om het lijstje van de updates af te maken komen we alweer bij de laatste update van dit jaar. Op 1 november gaven we jullie de kustwacht. Hiermee kwamen ook nieuwe functies voor meldingen op zee beschikbaar. Wij hopen dat jullie hebben genoten van alle updates en zijn benieuwd welke jouw favoriet is. 

Events
Daarnaast hebben we ook dit jaar weer verschillende events gehad. Denk daarbij aan het lente en zomer event. Of bijvoorbeeld de 6de verjaardag van Meldkamerspel, de 112-dag en kerst. Allemaal events die ook dit jaar weer terug zijn gekomen. Maar ook maakte dit jaar een nieuw event zijn intrede in het spel, namelijk het formule 1 event. Wij hopen dat jullie deze events ook waarderen en zullen komend jaar weer kijken wat we weer actief kunnen zetten.

Opschalingsmodel
Ook zijn er dit jaar weer verschillende vragen gekomen over het opschalingsmodel waar we in 2019 hard aan hadden gewerkt. Helaas moeten we jullie bevestigen dat het in de vorm als destijds besproken niet mogelijk is met de huidige staat van het spel. Wij zullen met de ontwikkelaar op de achtergrond blijven kijken hoe we updates vorm kunnen geven om het toch zo realistisch mogelijk te maken. Tot in welke mate dit mogelijk is en hoe de uitwerking zal gaan zijn is zelfs voor ons nog niet bekend. Het enige wat we nu weten is dat wij het idee in ons achterhoofd houden en het er bij pakken wanneer er iets van mogelijk is. 

Gameteam
Ook dit jaar hebben wij als gameteam weer vele uren geïnvesteerd in het spel. Ondanks niet alles altijd direct zichtbaar is voor jullie worden vele uren aan de achterkant geïnvesteerd in het uitwerken van updates en het kijken met de ontwikkelaar naar de mogelijkheden voor het verwerken van jullie suggesties. Helaas lopen wij hier vaak aan tegen de beperkte tijd die de ontwikkelaar heeft. Het liefst zouden wij iedere week een update doen, maar dat is niet mogelijk vanuit de ontwikkelaar. Want ook zij hebben maar een beperkt aantal mensen en uren beschikbaar. Daarnaast is de ontwikkelaar naast het maken van updates nog altijd druk bezig met het verbeteren van de achterkant om zo voor meer snelheid van zowel het spel als toekomstige updates te verbeteren.

Als laatste willen wij ook jullie bedanken voor dit jaar. Mede dankzij jullie vragen, opmerkingen, meldingen en suggesties hebben we dit jaar het spel weer een stukje beter kunnen maken. En wij hopen jullie ook volgend jaar weer te mogen zien op een van onze communicatiekanalen. En dat we weer samen met jullie het spel verder mogen verbeteren en uitbreiden.

Dan rest ons niks anders dan jullie alvast een fijne en veilige jaarwisseling te wensen. En mocht je in de gelegenheid zijn denk ook nog eens aan onze hulpverleners die ook met deze feestelijke dagen klaar staan voor ieders veiligheid.

Jullie Meldkamerspel.com Team