24-05-2023 – Waterwerper en pomp update

Beste spelers,

vandaag hebben wij twee nieuwe updates: voor politie en brandweer.

Waterwerpers zijn belangrijk om grote groepen mensen in controle te houden, tijdens bijvoorbeeld rellen of demonstraties. Deze waterwerpers zitten nu in het spel.

Nieuwe uitbreiding op Hoofdbureau:

Waterwerper

Nieuw voertuig: 🚓

Waterwerper

Nieuwe opleiding: 🎓

Waterwerper

In het geval van grote overstroming of waterschade is het belangrijk om het juiste materieel te hebben om het water zo snel mogelijk weg te krijgen. Een pomp heb je in veel verschillende soorten en maten. Ze hebben verschillende capaciteiten.

Dit is nu ook gesimuleerd in het Meldkamerspel. Wateroverlast is nu in de inzetten ingebouwd en dit water dient te worden weggepompt. Materieel welke is uitgevoerd met een pomp dragen bij aan dit systeem. Er zijn veel verschillende waardes ingevoerd, dus kijk snel welke jij wilt gebruiken. Om inzicht te krijgen in de voortgang zijn er voortgangsbalk in in de melding toegevoegd om te zien hoeveel water er nog is, hoe lang het pompen nog duurt en of je genoeg pompcapaciteit hebt om te beginnen met pompen.

Om dit te vieren zal er weer 24 uur dubbele credits te verdienen zijn. 🎊

We hopen dat je deze updates kan waarderen en we horen graag wat je nog meer in het spel zou willen zien. 🖊

Jullie Meldkamerspel.com Team

22-05-2023 – Brand bij papierrecyclaar

Beste spelers,

Om goed voor het mileu te zorgen recyclen we veel van ons afval. Helaas gaat het deze week mis bij een papierrecyclaar. Door de grote hoeveelheid papier grijpt de brand snel om zich heen. Daarom is de inzet van de hulpdiensten hard nodig.

Heb jij voldoende voertuigen en schuim beschikbaar voor deze inzet?

Jullie Meldkamerspel.com Team

15-05-2023 – Oefening Arrestatieteam

Beste spelers,

De afgelopen tijd hebben verschillende ploegen van ieders brandweer al goed geoefend tijdens de geplande inzet van de brandweer oefening. Vandaag is het tijd om ook het AT wat meer te laten oefenen om nog beter te kunnen werken tijdens een inzet. Daarom voegen we vandaag een extra geplande inzet toe voor het oefenen met je AT.

Let op: de oefeningen zijn een normale geplande inzet om een scenario na te bootsen. Deze meldingen hebben geen invloed op het toekomstig presteren van jouw AT groep.

Veel succes bij de oefening.

Jullie Meldkamerspel.com Team

Let op: we hebben de kleur van de politie iconen aangepast van groen naar blauw.

Verder hebben we een sorteeroptie toegevoegd aan de missieoverzichtspagina. Je kan nu sorteren op ID, alfabetische volgorde, aantal te verdienen credits en vereisten. Je kan de missieoverzichtspagina hier vinden: https://www.meldkamerspel.com/einsaetze

08-05-2023 – Opschaling naar Reanimatie

Beste spelers,

Binnen het spel hebben we verschillende meldingen die kunnen uitlopen op een reanimatie. Dus kwam er veel vraag of deze meldingen konden opschalen. Daarom maken we vandaag voor deze meldingen mogelijk dat deze kunnen opschalen naar een (kinder)reanimatie.
Hopelijk zijn jouw eenheden klaar om te ondersteunen.

Heb jij suggesties voor meldingen of veranderingen zoals delen, meld ze op ons forum. Hier kunnen jullie samen met de rest van de community jullie iedeeën bespreken. En wie weet, zie je jouw suggestie wel terug in het spel.

Jullie Meldkamerspel.com Team.

04-05-2023 – Dodenherdenking

Beste spelers,

Vandaag is het 4 mei, deze dag staat ook wel bekend als Dodenherdenking. Hierin worden alle mensen die sinds de Tweede Wereldoorlog zijn gestorven herdacht. Laten we vandaag extra stil staan bij alle hulpverleners die elke dag hun leven inzetten om dat van een ander te redden. De banner van het spel is vandaag aangepast om deze dag te herdenken.

Morgen 5 mei vieren we dat we vrij zijn. Om dit te vieren voegen we morgen om 11uur speciale taken toe.

Heb jij speciale plannen voor deze dagen?

Jullie Meldkamerspel.com Team

01-05-2023 – Extra versies Vliegtuig neergestort.

Beste spelers,

Deze maandag hebben we weer een aanvulling op een bestaande inzet. Bij de melding vliegtuig neergestort waren er max 5 slachtoffers omdat dit een klein vliegtuig betrof. Met de nieuwe versies komen er grotere vliegtuigen uit de lucht. Ondanks dat we dit nooit mee hopen te maken kunnen dit soort incidenten altijd voorkomen.
De nieuwe versies hebben maximaal 200 patiënten of bij de Airbus A330 maar liefst 292.

Help jij mee dit incident op te lossen?

Jullie meldkamerspel.com Team

28-04-2023 – Mei event

Beste spelers

We willen begin mei graag vieren met een speciaal evenement:

Een speciale 24 uur uitverkoop van vrijdag 11 uur tot zaterdag 11 uur 💰

Dubbele credits op patiënten van vrijdag 11 uur tot zaterdag 11 uur 🤕

50% korting op het maken van team incidentenvan zaterdag 11.00 uur tot zondag 11.00 uur 🚨

50% korting op het verplaatsen van gebouwen met coins van zondag 12.00 uur tot maandag 12.00 uur 🏥

50% korting op het voltooien van missies met coins van maandag 11.00 uur tot dinsdag 12.00 uur 🏎

Jullie Meldkamerspel.com Team

27-04-2023 – Koningsdag

Beste spelers,

Vandaag is het 27 april, met andere woorden, de verjaardag van Koning Willem-Alexander. Daarom wordt er in Nederland Koningsdag gevierd. Het beloofd een mooie zonnige dag te worden, en de agenda’s staan weer vol feestelijke evenementen. Om hierbij aan te sluiten zal Meldkamerspel.com speciaal voor deze dag onze banner oranje kleuren. En voegen we extra taken voor jullie toe.

Waar klik jij de meldingen weg vandaag?

Fijne dag toegewenst.

Jullie Meldkamerspel.com Team

24-04-2023 – Terroristische aanslag

Beste spelers,

Deze week komen er meldingen binnen over een situatie die niemand hoopt mee te maken. Er blijkt een aanslag te zijn op de POI’s: Centraal Station, Circuit, Industrieterrein, Stadion, Vliegveld (groot): Terminal, Vliegveld (groot): Platform / Gate en/of Winkelcentrum

Grootschalige inzet van ieder zijn eenheden is nodig. Lukt het jou om dit incident alleen of met het team op te lossen?

Jullie Meldkamerspel.com Team

17-04-2023 – Reanimatie Drenkeling

Beste spelers,

Wanneer een persoon in het water is beland is er een kans dat deze gereanimeerd moet worden. Deze reanimatie loopt net op een iets andere manier dan een normale. Maar een reanimatie is een reanimatie en daarom is de inzet van de ambulance nodig.

Nu zijn wij benieuwd, weet jij hoe je een drenkeling moet reanimeren? Of wat het verschil is.

Jullie Meldkamerspel.com Team