28-11-2023 – Team verkeer

Beste spelers,

Vandaag introduceren we een update die de snelwegen in Meldkamerspel veiliger maakt. Als voertuigen met hoge snelheid rijden of als er veel verkeer is en bestuurders geen veilige afstand houden, kunnen er gemakkelijk gevaarlijke ongelukken gebeuren. Speciale politie-eenheden zijn er om ongelukken te voorkomen door ervoor te zorgen dat iedereen zich aan de regels houdt en om onderzoek te doen als er toch ongelukken zijn gebeurd.

Dit is wat je krijgt:

Nieuwe Uitbreiding� 🏢

LE – Dienst Infrastructuur

Nieuwe Voertuigen 🚔

SIV-P (Snelle Interventievoertuig Politie)
DB-VOA (Dienstbus – Verkeersongevalleanalyse)�

LET OP: Ook voeren we een aanpassing door aan de DM-Noodhulp. Deze zal worden hernoemd naar DM-Politie en vanaf nu ook de opleiding “Motoragent” vereisen en nodig gaan zijn vanaf 10 politiebureau’s. Wij weten dat dit een impact heeft op jullie spel, maar kunnen op deze manier het voertuig specifiek gaan vragen, zoals al vaak door jullie voorgesteld. In de begin fase van de update zullen we een extra check uitvoeren of je de opleiding al bezit voordat we de melding genereren.

Nieuwe Opleidingen

Chauffeur Dienst Infra
Motoragent
Verkeersongevallen Analist

Daarnaast zijn er nieuwe inzetten waarvoor de nieuwe voertuigen nodig zijn. En om dat allemaal te vieren krijg je 24 uur lang dubbele credits. ‼️

Laat ons in de comments weten of je de nieuwe content leuk vindt en wat je graag als volgende zou willen zien. ✍🏽

Jullie Meldkamerspel.com team

27-11-2023 – Teamevent “Herfstweer”

Beste spelers,

Het is nog steeds herfst, maar het wordt kouder en de winter staat voor de deur. Ons herfst evenement eindigt aan het einde van de maand. Maar het weer is onvoorspelbaar. Soms begint of eindigt een seizoen vroeger of later dan normaal, soms voelt het alsof we in een heel andere tijd van het jaar zitten.

Daarom voegen we het teamevent “Herfstweer” toe. Als je dit teamevent start, kun je op elk moment van het jaar herfstinzetten krijgen.

Dit is ook goed nieuws voor degenen die misschien de gewenste herfstaward missen: Sommige van de inzetten die bij dit evenement horen zijn van het algemene herfst evenement en tellen mee voor de huidige herfstaward tot het begin van het algemene herfst evenement volgend jaar.

We gaan ook soortgelijke teamevents introduceren voor andere seizoensgebonden inzetten.

We hopen dat jullie het nieuwe teamevent leuk vinden. Laat ons ook ideeën weten voor andere teamevents die je graag in het spel zou willen hebben!

Jullie Meldkamerspel.com Team

20-11-2023 – Ontplofte gasfles

Beste spelers,

Elke dag weer gaan een aantal mensen net als onze hulpverleners te werkt met zaken waar ze zichzelf mee kunnen verwonden. Maar niet alleen voor werk, maar ook in vrije tijd loop je soms gevaar. Bijvoorbeeld wanneer je van een heerlijke BBQ geniet in de zomer. Vaak gebruikt men dan een gas BBQ. Echter gaat dit vandaag helemaal mis. Door een nog onbekende rede is de gasfles ontploft. Volgens de melder is er een gewonde en is er brand. Rede genoeg voor de inzet van de hulpdiensten.

Maak jij zelf wel eens gebruik van een gasfles? Of heb je al ooit een incident met een gasfles meegemaakt?

Wij zijn benieuwd!

Jullie Meldkamerspel.com Team

13-11-2023 – Teamuitdaging

Beste spelers,

Ben je klaar voor een nieuwe teamuitdaging? Tot en met vrijdag zijn er veel speciale taken om jou en je team aan te moedigen teaminzetten te doen. Om dit nog belonender voor je te maken zijn er

  • 24 uur lang dubbele credits van maandag 11.00 uur. ‼️
  • 50% korting op het voltooien van missies voor Coins van woensdag 11 uur tot vrijdag 11 uur. 🚨

Veel succes voor jou en je team! 💪

Jullie Meldkamerspel.com Team

13-11-2023 – School Shooting

Beste spelers,

Wij denken dat de meeste van jullie het ongetwijfeld wel mee hebben gekregen. Wat we dachten dat nooit in Nederland zou gebeuren bleek toch mogelijk te zijn, een “school shooting”. Vandaag krijgen ook jullie als centralisten deze melding voor je kiezen. Hopelijk kunnen jullie snel de benodigde voertuigen op locatie krijgen.

Houd je hoofd koel en los ook dit incident op!

Jullie Meldkamerspel.com Team

06-11-2023 – Extra versie zoekacties vermiste personen

Beste spelers,

Deze maandag hebben we weer een aantal nieuwe overlays voor jullie op basis van jullie suggesties op ons forum. Voor de zoekactie en de grote zoekactie op het stand is er nu ook de kans dat ook de reddingsboten en de kustwacht ingezet worden om mee te zoeken naar de vermiste persoon.

Heb jij de kustwacht al volledig gebouwd? Of moet je er nog aan beginnen?

Laat het ons weten in de comments!

Jullie Meldkamerspel.com Team

30-10-2023 – Autobrand op snelweg

Beste spelers,

Deze maandag hebben we weer een inzet op de snelweg voor jullie. Er is namelijk een auto in brand gevlogen. Deze brand moet snel worden geblust. Gelukkig kregen onze centralisten al door dat alle inzittende veilig buiten stonden.

Heb jij jouw brandweer al paraat staan en heeft jouw signalisatie/rijkswaterstaat de weg al dicht voor een veilige werkplek?

Succes met deze inzet.

Jullie Meldkamerspel.com Team

17-10-2023 – Halloween Weekend

Beste spelers,

Fijne Halloween! Het is weer tijd voor streken en poetsen, griezelige gebeurtenissen en natuurlijk verkleedpartijen. Maar wees niet bang, dit weekend krijg je van ons wat extra’s:

💰 Van vrijdag 11:00 uur tot zaterdag 11:00 hebben wij een speciaal kortingsevenement geactiveerd voor onze Coins
🚨Van vrijdag 11:00 uur tot zaterdag 11:00 uur krijg je 50% korting op het voltooien van inzetten met Coins.
🏥 Van zaterdag 11:00 uur tot zondag 10:00 uur ’s ochtends krijg je 50% korting bij het verplaatsen van gebouwen.
🚒 Van zondag 10:00 uur ’s ochtends tot maandag 10:00 uur 50% korting op het maken van teaminzetten

Een griezelig Halloween-weekend gewenst! 🎃

Jullie Meldkamerspel.com Team

23-10-2023 – Ontruimingsoefening

Beste spelers,

Naast dat bedrijven zelfstandig een ontruiming oefenen komt er ook ooit een grootschalige ontruiming in samenwerking met de hulpdiensten. Want ook de hulpdiensten moeten oefenen met het begeleiden van een ontruiming.

Daarom voegen we deze week een nieuwe geplande inzet voor toe.

Wanneer heb jij voor het laatst een ontruiming geoefend of zelfs vanwege een noodsituatie uitgevoerd? Laat het ons weten!

Jullie Meldkamerspel.com Team

20-10-2023 – pompoen verzamel weekend

Beste spelers,
We hopen dat jullie genieten van de Halloween missies en dat jullie al veel pompoenen hebben verzameld de afgelopen dagen. 🎃

Dit weekend kun je nog meer pompoenen verdienen met speciale opdrachten. Als een extra beloning voor de pompoenen die je voor de opdrachten hebt verzameld, krijg je tot 4 Coins, afhankelijk van het aantal pompoenen dat je vindt. 💰

Ook zijn er 4 nieuwe Halloween inzetten toegevoegd.

Veel succes! Geniet van het Halloweenseizoen! 👻

Jullie Meldkamerspel.com Team