27-05-2024 – Brandende Personenauto

Beste spelers,

1 van de oudste meldingen in het spel was de brand personenauto. Waar voertuigen voorheen veel werden geblust door alleen een TS komt het nu steeds vaker voor dat er ook een water wagen mee komt. Daarom voegen we op deze melding een kans op een water wagen toe.

Wij hopen dat ook deze melding hiermee weer up-to-date is.
Als cadeautje voor jullie hebben we direct de credits iets verhoogd.

Jullie Meldkamerspel.com Team

20-05-2024 – Ongeval waterscooter

Beste spelers,

Deze week doen we een update aan de melding “Ongeval waterscooter”. Daarbij hebben we een extra versie gemaakt waarbij zowel de kustwacht als reddingsboten nodig zijn om ook mee te helpen.

Wij hopen op een goede afloop van de slachtoffers.

Jullie Meldkamerspel.com Team

13-05-2024 – Aanrijding voetganger

Beste spelers,

We hadden al de inzet voor de aanrijding van een voetganger.

Echter was deze inzet niet helemaal accuraat. Want wanneer er een aanrijding is geweest is er altijd de kans dat een bestuurder van een voertuig wordt aangehouden vanwege een strafbaar feit.

En ook was onze VOA nog niet in de melding verwerkt. Daarom hebben we ook een versie toegevoegd waarbij de VOA ter plaatsen moet komen voor onderzoek.

Weet jij deze inzet goed op te lossen en het strafrechtelijke onderzoek op tijd in te stellen?

Jullie Meldkamerspel.com Team

06-05-2024 – Brand in Kantoorpand

Beste spelers,

Deze week hebben we de teaminzet “Brand in kantoorpand” bijgewerkt. Bij grote teaminzetten verwachten we inzetten waar veel voertuigen nodig zijn. Nu kunnen er in een kantoorpand veel mensen aanwezig zijn waardoor ook veel slachtoffers kunnen zijn bij een melding. Daarom hebben we de brand omgezet naar een grote brand waar vele voertuigen nodig zijn en ook veel slachtoffers kunnen komen.

Hopelijk kun jij samen met je team ook deze brand bestrijden.

Jullie Meldkamerspel.com Team

29-04-2024 – Brand in gevangenis

Beste spelers,

Vandaag maken we de grootste brand in de gevangenis nog iets groter. Doordat verschillende gevangenen mogelijk verplaatst moeten gaan worden zijn er meer eenheden nodig, waaronder arrestantenvoertuigen.

Ben jij klaar om deze brand nog steeds succesvol af te ronden?

Jullie Meldkamerspel.com Team

27-04-2024 – Bericht namens Gameteam

Beste spelers,

Een aantal weken terug vroegen wij om hulp bij het Gameteam. En vandaag hebben we aan mogen kondigen wie ons team komen versterken.

Ben jij benieuwd Lees dan snel hier:
https://forum.meldkamerspel.com/index.php?thread/4272-2024-04-27-bericht-namens-gameteam/


Jullie Meldkamerspel.com Team

22-04-2024 – Autobrand op snelweg

Beste spelers,

Wanneer er een auto in brand vliegt op de snelweg is voor al vele een nare gebeurtenis. Denk bijvoorbeeld aan alle files die hierdoor ontstaan, de schade aan de auto zelf en mogelijk andere voertuigen. Maar ook de brandweer kan veel hinder hebben bij deze incidenten. Op een snelweg is bluswater namelijk minder goed bereikbaar dan in de stad. Daarom wordt er vaak een waterwagen ingezet. Tot heden vroegen wij deze niet in onze melding. Daarom voegen we de kans hierop vandaag voor jullie toe.

Jullie Meldkamerspel.com Team

08-04-2024 – Persoon bekneld tussen containers

Beste spelers,

Zoals vele van jullie wel zullen weten worden er dagelijks vele containers verplaatst binnen onze havens. Dit gaat bijna altijd goed. Helaas gaat het soms fout. Daarvoor hadden we al een melding dat een persoon klem was te komen te zitten tussen 2 containers. Via jullie waardevolle feedback hebben wij vernomen dat vele van jullie het spijtig vonden dat ergeen MMT benodigd was voor deze inzet. Daarom hebben we deze voor jullie toegevoegd.

Jullie Meldkamerspel.com Team