Over ons

De makers:

 • Wouter (Gebruikersnaam: Woukaa)
  Initiatiefnemer en hoofdvertaler meldkamerspel. Verzorgd onder andere de volledige communicatie rond meldkamerspel. Aanspreekpunt voor vragen en problemen met betrekking tot de werking van het spel, vertalingen en betalingen in het spel.
 • Timo (Gebruikersnaam: Timo641)
  Content manager meldkamerspel. Verzorgd onder andere de inhoudelijke onderdelen voor voertuigen, incidenten en specifieke functies voor meldkamerspel. Draagt zorg voor zo veel mogelijke realistische inhoud van meldkamerspel. Aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen met betrekking tot de inhoudelijke uitwerking.
 • Daan (Gebruikersnaam: Data)
  Update manager meldkamerspel. Verzorgd onder andere de verwerking van de, door spelers aangedragen, suggesties tot updates. De suggesties worden uitgewerkt samen met de “content manager” tot updates. Verzorgd verder de implementatie van deze updates in het spel. Aanspreekpunt voor uitwerking van suggesties.
 • Sebastian
  De (Duitse) eigenaar van leitstellenspiel.de, een van de grootste meldkamerspellen in Duitsland. Sebastian woont in Bielefeld en zit daar zelf ook bij de vrijwillige brandweer. Daarnaast werk hij fulltime voor het spel en leeft hij van donaties/het kopen van coins van spelers. Hij regelt alles wat met het spel te maken heeft zoals programmeren, het design en het implementeren van updates.

Al vanaf ongeveer augustus 2015 testen we dit spel en in februari 2016 is het officieel uitgekomen. Bij de testers horen onder andere: ReneW, Usmc-nl, shogunmatsumoto, Imadethis. Onze dank is groot naar hun.

FAQ

Ik heb een inhoudelijke vraag over het spel. Een vraag die betrekking heeft tot voertuigen, meldingen, teams, vertalingsfouten, teksten enzovoort. Dan kun je bij Wouter, Timo en Data terecht met je vragen. Wij zullen jullie vragen zo veel mogelijk proberen te beantwoorden via het forum, de Facebook pagina, de berichten die jullie sturen op Facebook, of berichten in het spel.
Ik heb een vraag over functies of het programma/spel. Alles wat te maken heeft met het programma graag tot Sebastian richten. Je mag ze wel versturen naar mij (Wouter via facebook, forum of berichten), maar graag gericht aan hem zodat ik ze weer kunnen doorgeven.