Over ons

Over ons

Meldkamerspel.com is begin 2015 ontstaan uit een ideƫ van Wouter (speler Woukaa). Hij had het Duitse Leistellenspiel.de gezien en wilde hier graag een Nederlandse versie van hebben. Hij heeft de oprichter hiervan (Sebastiaan) een bericht gestuurd, en daarmee is het spel eigenlijk geboren. Na veel ontwikkelen is het spel in februari 2016 officieel uitgekomen. Samen met Timo (speler Timo641) en Daan (speler Data) hebben zij dit spel gevormd zoals het er nu staat.

Half 2019 is het spel door Sebastiaan verkocht aan een Duitse game-ontwikkelaar: Xyrality. Sindsdien zijn zij eigenaar van het spel. Eind 2019 hebben Wouter en Timo aangegeven dat zij niet meer de tijd weten te vinden om het spel door te ontwikkelen. De zoektocht naar nieuwe teamleden is toen gestart. Met succes! Zo bestaat het team nu uit de volgende mensen:

Het Team:

[16-01-2022] Voor de vacature is nog geen sollicitatie geopend, momenteel wordt er eerst een profiel geschetst.

FAQ

Ik heb een inhoudelijke vraag over het spel. Een vraag die betrekking heeft tot voertuigen, meldingen, teams, vertalingsfouten, teksten enzovoort. Dan kun je bij een van bovenstaande mensen terecht met je vragen. Wij zullen jullie vragen zo veel mogelijk proberen te beantwoorden via het forum. Dit is ons hoofdcommunicatiekanaal.
Ik heb een vraag over functies of het programma/spel. Alles wat te maken heeft met het programma graag via het forum stellen. Daar zal het door de teamleden worden opgepakt.