Eigen voertuigafbeeldingen maken

Gebruik van voertuigverzamelingen.

In dit spel heb je de mogelijkheid om je eigen voertuig afbeeldingen te gebruiken, zodat je je eigen voertuigen rond ziet rijden in je scherm. Echter dit kost wat tijd om dit voor mekaar te krijgen.

Als het je eigen afbeeldingen betreft dus die je zelf gemaakt heb, dan bestaat de mogelijkheid er dus voor om jou verzameling te delen met de rest van Nederland. Ben je niet de eigenaar van de afbeeldingen deel dan deze niet zomaar maar gebruik ze gewoon voor jezelf of vraag toestemming dit voorkomt lastige situaties.

Bij de  voertuigverzamelingen op het forum zie je een aantal gebruikers die hun voertuigenbestand gedeeld hebben, nieuwe voertuigen worden meestal hier al snel geupdated en gepresenteerd  en is leuk voor iedereen.

Sinds 2017 is het mogelijk om direct in je post een voertuig afbeeldingsbestand te kiezen van een andere speler, hier kan je per post dus andere voertuigen gebruiken, voor zij die dit te normaal vinden en verder willen dan het oog kijkt, gebruiken hun eigen afbeeldingen.

In de eerste uitleg maak ik gebruik van GIMP,  Gimp is een gratis programma voor het bewerken van foto’s en afbeelding op hoog niveau, echter een ander programma zoals Microsoft Paint of Adobe Fireworks & Photoshop  of Coreldraw voldoen ook, ligt er maar net aan waar je voorkeur naar uit gaat en de laatste 3 programma’s zijn echter niet gratis meer weten over Gimp klik dan hier.

Het zal voor sommigen misschien toch net iets te moeilijk zijn, dus netzoals het voor mij was is dit software voor om te gebruiken, uitproberen en uitproberen tot je zelf het resultaat heb bereikt wat je wilt behalen. En met tijd en geduld kom je heel ver.

De uitleg is in presentatiestijl maar zonder commentaar. Elke 10 seconden gaat ie naar de volgende slide, gaat het te snel of te langzaam kan je het zelf beinvloeden.

Heb je vragen hierover, raadpleeg dan het forum.

 

Uitleg met Coreldraw & Photoshop