Team

Op deze pagina leggen we alles tot in detail uit wat betrekking heeft op een Team.

Zie hiervoor ook onze Tutorial video:

Eigen team maken

Een team maken kost 25 Coins. Een naam is verplicht, bedenk goed wat voor naam je wilt, want voor het veranderen van de naam vragen we 10 Coins.

Overzichtslijst

In de overzichtslijst staan alle teams. Ze zijn gesorteerd van groot naar klein. De grootte van een team is bepaald door het aantal verdiende credits van teamleden wanneer ze in dit team zitten. Daarnaast kun je hier vinden hoeveel teamleden een team heeft.

Teamzoeker

Omdat een team vaak over het hele land verdeeld is kun je er ook  voor kiezen om te kijken wat er dicht bij je in de buurt zit. Door middel van het punt te verplaatsen op de kaart laten wij je zien welke personen er in deze locatie gevestigd zijn met het daarbij behorende team.

Team weergeven

In deze overzichtspagina presenteer je je team. Er is ruimte voor een introductietekst en het grote logo van je team.
Dit is ook de enige locatie waar je de knop vind om je team te kunnen verlaten.
Deze pagina is ook te lezen voor buitenstaanders voordat ze zijn aangemeld.

Nieuws

Onder het tabblad Nieuws kunnen Admins en Co-admins nieuws plaatsen over hun team. Berichten die je hier plaatst blijven bewaard totdat deze worden verwijdert door een (co-)admin en zijn voor buitenstaanders te lezen als je het vakje “openbaar” aanklikt.

Teamleden

Uiteraard worden hier alle teamleden weergegeven met het aantal verdiende credits. Voor alle Admins is hier ook de mogelijkheid te vinden om de rol van spelers aan te passen of deze uit het team te kicken. De volgende rollen zijn beschikbaar:

  • Team-Admin: Deze kan álles in het team.
  • Team-Co-Admin: Deze kan niet de team-admin of andere spelers kicken, de naam van het team wijzigen of het team opheffen.
  • Spraakaanvraag-Admin: Wanneer er een spraakaanvraag blijft staan (ambulance of politie) waardoor de teaminzet niet afgerond kan worden kan de spraakaanvraag admin het voertuig wegsturen en de teaminzet afronden. (Team-inzet -> Voertuig terugsturen)
  • Docent: Kan opleidingen starten in de team-school. (Team -> Gebouwen -> Opleiding starten)
  • Penningmeester: Beheert de inkomsten en kortingen van spelers in de teamkas.
  • Toezichthouder: Admins kunnen soms beslissingen nemen waar niet iedereen het mee eens is. De functie toezichthouder krijgt toegang tot het toezicht tabblad (Team weergeven -> Toezicht) waar alle acties van personen worden weergegeven.
  • Medewerker alliantie:  Berichten op forum beheren.

Regels

In dit tabblad kun je specifiek de regels van jou team beschrijven. Dit tabblad is ook voor buitenstaanders te lezen voordat ze zijn aangemeld.

Toezicht

Hierin kunnen de toezichthouders kijken wat de gemachtigde mensen in een team voor acties hebben uitgevoerd zoals mensen aannemen of kicken, meldingen of opleidingen starten. Zij kunnen alleen toezien, niet zelf acties uitvoeren.

Forum

Dit forum is specifiek voor het team alleen. Voor het algemene forum ga je naar het Forum. Je kunt hier simpelweg berichten plaatsen. Admins en Co-Admins kunnen dit forum beheren door berichten te pinnen, te bewerken of verwijderen.

Adverteren

Je kunt voor je team adverteren. Hierdoor wordt de naam van je team voor alle spelers groen in de Teamlijst en val je hier dus beter op. Adverteren kost 1 Coin per dag of 5 Coins per 7 dagen.

Opleidingen

Hierin vind je alle opleidingen die beschikbaar zijn om aan deel te nemen. Wanneer je in je privé school selecteert ‘Openstellen in team’ met de benodigde uren en kosten, zal de opleiding op deze pagina verschijnen. Dan kunnen je teamleden ook voor de opleiding inschrijven!

UGS (Uitgangsstelling)

Op deze pagina kun je alle UGS van teamleden vinden en je eigen voertuigen daar tijdelijk naartoe verplaatsen.

Teamkas

De functie Teamkas is sinds 29-03-2017 nieuw in Meldkamerspel. Met de teamkas kunnen een aantal gebouwen (Ziekenhuis, Brandweeracademie, Politieacademie, Universiteit Faculteit Geneeskunde en Cellencomplex) gemaakt worden die door het team worden beheerd. Hiervoor zijn de functies ‘Penningmeester’ en ‘Docent’ beschikbaar.

Op de pagina Teamkas is het mogelijk om jouw persoonlijke donatiepercentage in te stellen. Op het moment dat een melding wordt afgerond, wordt het ingestelde percentage van het verdiende bedrag automatisch in de teamkas gestopt. Daarnaast is het mogelijk om op deze pagina de huidige stand van de teamkas en de donaties per speler te bekijken.

Gebouwen

Op deze pagina zijn alle uit de teamkas gefinanceerde gebouwen met hun locatie op de kaart te zien.

Aanmeldingen

Hier staan voor de Admins en Co-Admins de aanmeldingen om personen aan te nemen tot het team of deze af te wijzen.

Gebouwen van teamleden

Met deze optie kun je de weergave van gebouwen van teamleden op de kaart aan- of uitzetten. De gebouwen van teamleden worden, indien de optie is ingeschakeld, grijs weergegeven op de kaart. Teamgebouwen staan bijna altijd achter je eigen posten.

Teaminzet

Ook is het mogelijk om samen met je team een grote inzet te starten. Hierbij kun je er voor kiezen om gebruik te maken van één van de ingestelde inzetten, of zelf een eigen inzet samenstellen. Elke 24 uur is het voor een Admin of Co-Admin mogelijk om één gratis teaminzet te starten. Aanvullende teaminzetten kunnen door alle teamspelers worden gestart voor 10 Coins.

Let op: Wanneer je op het eind geen voertuigen meer ter plaatse hebt, bijv. doordat ze een patiënt/arrestant vervoeren, krijg je helaas geen credits. Dus zorg dat je altijd een voertuig ter plaatse houdt.

Teamevent

Naast de teaminzetten kunnen er ook teamevents worden gestart. Deze events bestaan uit een groot aantal reguliere incidenten, die gedurende 3 uur verspreidt over een vooraf ingesteld gebied worden gegenereerd. Elke 7 dagen is het voor een Admin of Co-Admin mogelijk om één gratis teamevent te starten. Aanvullende teamevents kunnen door alle teamspelers worden gestart voor 20 Coins.