Begonnen met Politie

Ben je helemaal gek van de politie, dan is het leuk om ook politievoertuigen te hebben in dit spel. Maar om ermee te gaan beginnen is een moeilijke periode.  Zij die ooit ermee begonnen zijn kunnen je alles daarover vertellen op ons forum

De basis van dit spel is de brandweerzorg, de externe hulpdiensten zoals politie en ambulance is van latere zorg,  eerst moet je een basis hebben om een financiële zekerheid op te bouwen zodat je later voldoende inkomsten krijg om deze extra hulpdiensten te kunnen financiëren. Uiteindelijk zal je later ook een politiehelicopter willen hebben, maar geen jaar aan het spelen zijn omdat je inkomsten ontoereikend zijn.

Dit heeft te maken omdat de meeste meldingen allemaal afhankelijk zijn van het aantal soorten gebouwen die je zelf heb gebouwd, klik maar eens rechtsonder in je speelscherm op “Mogelijk incidenten

Hier zie je alle meldingen dit spel bied, als je met ctrl + F toets gebruikt en dit in de zoekbalk zet “1 politie”,  je ziet ook dan als eerste de brand in woonkamer melding, de achtergrond is wit, dat wil dus zeggen dat je die melding niet krijg omdat je het gevraagde niet aan heb voldaan. Is de achtergrond groen, dan voldoe je aan alle eisen voor die melding en die kan je dan krijgen.  Zoals het voorbeeld hieronder.

Als je op de knop Details klik of in dit geval op de afbeelding, zie je de inzetcriteria van deze melding, aangezien je nog geen 4 brandweer posten heb en ook niet aan de inzet criteria loop je dus gemiddeld 1400 credits mis bij deze melding. Laten we er hieronder het resultaat zien van een melding waarbij 1 politiebureau van toepassing is en meteen de inzetcriteria kan bekijken.

Nou je ziet het al, 1400 credits of 200 credits, maar ook hier weer iets nieuws erbij wat je nog niet heb als je net je politiebureau heb, je kan een arrestant vervoeren, dit kan je vervoeren naar een politie cel of je kan de arrestant ontslaan, als je een een team zit dan zou je eventueel mits deze binnen de 50km grens zit van het incident gebruik kunnen maken van een teamcel als deze gedeeld is of van een cellencomplex, dit levert wel iets op echter je betaald er een kleine bijdrage voor dat is weer verschillend per team en speler. Als je de arrestant vrijlaat krijg je uiteraard niets. Maarja als je nog geen cel heb moet je dat soms wel doen, een cel kost je 25.000 credits en de bouwduur is 7 dagen, dit kan je ventueel verkorten door coins aan te schaffen, je kan dit zien in het kostenoverzicht van dit spel.

En dit zijn hoge kosten als je net begonnen bent in dit spel. Vandaar is het advies van dit spel minstens 5 a 6 brandweerposten te hebben om een relatief basis inkomsten op te bouwen en je bekend te laten maken met deze game,  voordat je met politie of ambulance gaat beginnen.

Ben je binnen de 24uur begonnen dit spel te spelen dan kan je de bouwkosten van je gebouw terugkrijgen door op de gebouw te klikken en te verwijderen, als je op slopen klik krijg je niets terug. Dus let op wat je doet.

Ga je toch verder spelen gebruik ons advies om de blog handleiding goed door te nemen, er staan vele tips in en anders zijn er genoeg spelers op het forum die je kunnen helpen, uiteindelijk is het jouw spel en jij moet de barriere doorbreken om door te zetten.

De miniscule handleiding is er alleen maar voor om je op weg te helpen.

Overzicht:

1 Bureau: Koop 1 of meerder Noodhulp, soort voertuig maakt niet uit.
5 Bureaus: Koop met je 5e Bureau gelijk een Hoofdbureau en koop daar ten minste 1 OVD-P

Optioneel:
Vanaf 2 politiebureaus: Koop een Hoofdbureau, uitbreiding Levende Have en koop een of meerdere DHG (Hondengeleiders)
Vanaf 3 politiebureaus: Koop een politiehelikopterstandplaats en een politiehelikopter
Vanaf 4 politiebureaus: Koop een Hoofdbureau, uitbreiding ME en koop een Peleton ME (1xCommando, 3xFlexvoertuig)